
"Udržet si zákazníka, je důležité, ale stejně tak zásadní je udržet si

kvalitní personál" - říká špičkový šéfkuchař a specialista na asijskou kuchyni
Jiří Štift. Mluvit bude o tom, že sám jí většinou ve spěchu a ve stoje a večer
po desáté si doma namaže chleba. O tom, že v kuchyni musí každý zapomenout na
svoje ego a také o tom, že ještě před pár měsíci by ho ani ve snu nenapadlo,
že svým hostům bude dávat jídlo okénkem v krabičkách.
Popis podcastu
Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti.
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .