Snažím se jménu Saudek nedělat ostudu, ale nejvíc se cítím být Pavlínou, říká šéfka Be Charity

O epizodě podcastu
S manželem Janem Saudkem, legendárním fotografem, zakládá nadaci na podporu umění a v novém roce se na sociálních sítích svěřila s tím, že podstupuje netradiční léčbu: "Je to cesta poznávání, pomáhá mi dostat se sama k sobě. Dostala jsem se k vnitřnímu klidu, " říká o zkušenosti s terapií řízenou psychedeliky, nebo otužování. Proč se z profese lifestylové novinářky a fotografky stává ženou, která věnuje svůj čas projektům zaměřeným na pomoc druhým? Jak se proměňuje život po boku Jana Saudka? Moderuje Petr Šimůnek.Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Pavlína Saudková je v anketě Vogue Leaders 2025 nominovaná mezi nejvlivnější ženy Česka, a to díky nadačnímu projektu Be Charity, který založila spolu s Bárou Nesvadbovou. Je ale také už deset let manželkou fotografa Jana Saudka. „Já jsem si konečně po těch letech dokázala přiznat benefity, které to jméno má. Snažím se mu nedělat ostudu, když už ho nosím. Nejvíc se cítím být Pavlínou.“Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti.
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .