Když cestuji sám, přemýšlím. Objevil jsem celý svůj nový vesmír, přiznává cestovatel Vejmola

O epizodě podcastu
"Nevím, kolik jsem přesně ujel kilometrů, protože už za Vsetínem jsem ztratil tachometr." Spolu s Tomášem Vejmolou přijde do studia i Tomáš Zapletal, zakladatel startupu Worldee. A oba budou mluvit o udržitelnosti cestování, o místech přeplněných lidmi kvůli fotkám na instagramu, o místech, na kterých nepotkáte živáčka, nebo o chudobě, o pitné vodě a dvouletých dětech, které v Indii hledají s kartonem v ruce, kde by přespaly. Moderuje Naděžda Hávová.
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Cestovatel Tomáš Vejmola zdolal na kole cestu do Gruzie a zpět za 101 dnů. „Nevím, kolik jsem přesně ujel kilometrů, protože už za Vsetínem jsem ztratil tachometr,“ říká. Překvapivě v Hovorech přiznává, že má na cestách vlastně stále strach: „Jsem strašpytel a nemám rád spaní ve stanu, protože to není bezpečné – ale spal jsem v něm nejmíň 500krát,“ dodává.
Popis podcastu
Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti.