Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Když cestuji sám, přemýšlím. Objevil jsem celý svůj nový vesmír, přiznává cestovatel Vejmola

Když cestuji sám, přemýšlím. Objevil jsem celý svůj nový vesmír, přiznává cestovatel Vejmola

Obrázek epizody Když cestuji sám, přemýšlím. Objevil jsem celý svůj nový vesmír, přiznává cestovatel Vejmola

Poslechněte si podcast

3. 6. 2024

23 min

O epizodě podcastu

"Nevím, kolik jsem přesně ujel kilometrů, protože už za Vsetínem jsem ztratil tachometr." Spolu s Tomášem Vejmolou přijde do studia i Tomáš Zapletal, zakladatel startupu Worldee. A oba budou mluvit o udržitelnosti cestování, o místech přeplněných lidmi kvůli fotkám na instagramu, o místech, na kterých nepotkáte živáčka, nebo o chudobě, o pitné vodě a dvouletých dětech, které v Indii hledají s kartonem v ruce, kde by přespaly. Moderuje Naděžda Hávová.

Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Cestovatel Tomáš Vejmola zdolal na kole cestu do Gruzie a zpět za 101 dnů. „Nevím, kolik jsem přesně ujel kilometrů, protože už za Vsetínem jsem ztratil tachometr,“ říká. Překvapivě v Hovorech přiznává, že má na cestách vlastně stále strach: „Jsem strašpytel a nemám rád spaní ve stanu, protože to není bezpečné – ale spal jsem v něm nejmíň 500krát,“ dodává.

Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti.