Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody HOTCAST - Digitální leadership 2022

HOTCAST - Digitální leadership 2022

Obrázek epizody HOTCAST - Digitální leadership 2022

Poslechněte si podcast

21. 2. 2022

1 hod 20 min

O epizodě podcastu

Tomáš Baťa jednou prohlásil, že "žádný podnik nevyroste k velikosti, pokud nevynalezne způsob, jak měnit nádeníky v ředitele." Technologie tento růst maximálně urychlují a dnešní manažeři mají v rukou neuvěřitelné možnosti, které jim mohou podstatně pomoct v jejich úsilí.

Leadeři se mě často ptají, jak na to? Všechno vychází ze správného nastavení digitálního mindsetu a jeho předání do týmu. Tam to všechno začíná. Ty nejlepší tipy z programu Digital Leadership Masterclass vám přináším v tomto speciálním díle.

Rozhodl jsem se totiž udělat výjimku a jako nový díl publikovat záznam své přednášky Digitální leadership 2022 , která se věnuje klíčovým dovednostem dnešních leaderů.

Pokud vás tento obsah baví, budu rád, když mi dáte vědět a podpoříte jej sdílením na sociálních sítích.

-----

Tento podcast podporují:

Tomáš Baťa jednou prohlásil, že "žádný podnik nevyroste k velikosti, pokud nevynalezne způsob, jak měnit nádeníky v ředitele."  Technologie tento růst maximálně urychlují a dnešní manažeři mají v rukou neuvěřitelné možnosti, které jim mohou podstatně pomoct v jejich úsilí.  Leadeři se mě často ptají, jak na to? Všechno vychází ze správného nastavení digitálního mindsetu a jeho předání do týmu. Tam to všechno začíná. Ty nejlepší tipy z programu Digital Leadership Masterclass vám přináším v tomto speciálním díle.  Rozhodl jsem se totiž udělat výjimku a jako nový díl publikovat záznam své přednášky Digitální leadership 2022, která se věnuje klíčovým dovednostem dnešních leaderů. Pokud vás tento obsah baví, budu rád, když mi dáte vědět a podpoříte jej sdílením na sociálních sítích. Více informaci včetně zajímavých myšlenek z této epizody najdete na webu www.drimalka.com.-----Tento podcast podporují: Rozvojový program Digital Leadership Masterclass (www.drimalka.com)Nejlepší digitální služby na jednom místě: Digitask.cz (www.digitask.cz)Rozvoj digitálního myšlení a dovedností ve firmách: Digiskills.cz (www.digiskills.cz)

Popis podcastu

Podcast, který vás provede světem umělé inteligence a jejího využití pro efektivnější a smysluplnější život. Moderátor Filip Dřímalka, přední odborník na technologické trendy a autor stejnojmenné knihy, v každém díle přináší praktické tipy a inspiraci, jak s pomocí AI:

• Zvládnout více práce za kratší dobu
  • Identifikovat a využít nové příležitosti v měnícím se světě
  • Automatizovat rutinní úkoly a věnovat se tomu, co vás skutečně baví
  • Orientovat se v záplavě nových AI nástrojů a vybrat ty nejužitečnější
  • Nastavit si práci a život podle vlastních pravidel

Ať už jste technologický nadšenec nebo teprve objevujete možnosti AI, tento podcast vám ukáže cestu k "nepráci" - práci, která baví, dává smysl, a díky AI ji zvládnete efektivněji než kdykoli předtím.

Přihlaste se k odběru a získejte pravidelnou dávku inspirace pro budoucnost.