Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Když už něco dělám, tak na 100 procent. Já miluju rockovou muziku, usmívá se kytarista Adam Malík

Když už něco dělám, tak na 100 procent. Já miluju rockovou muziku, usmívá se kytarista Adam Malík

Obrázek epizody Když už něco dělám, tak na 100 procent. Já miluju rockovou muziku, usmívá se kytarista Adam Malík

Poslechněte si podcast

8. 6. 2023

10 min

Jeden z nejlepších českých kytaristů Adam Malík je původem Ostravák, vystudoval hru na kytaru a klarinet, byl kytaristou známé slovenské zpěvačky Kristíny, také hrál nějakou dobu s Čechomorem, spolupracuje s operní pěvkyní Evou Urbanovou, je producentem a kytaristou kapely mladé zpěvačky Elly, která pochází z Opočna. A to nejsou zdaleka všechny Adamovy aktivity.

Všechny díly podcastu Host ve studiu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Od pondělí do pátku vysíláme v 8:35 zajímavé povídání s atraktivním hostem.

Všechny díly podcastu Host ve studiu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .