Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jsem takový zdravý blázen! Jakub Erben má ve své sbírce už přes 3 000 autogramů slavných osobností

Jsem takový zdravý blázen! Jakub Erben má ve své sbírce už přes 3 000 autogramů slavných osobností

Obrázek epizody Jsem takový zdravý blázen! Jakub Erben má ve své sbírce už přes 3 000 autogramů slavných osobností

Poslechněte si podcast

2. 11. 2023

10 min

Představíme vám Jakuba Erbena z Trutnova, který kromě toho, že má rád filmy a seriály, tak se pustil také do sbírání autogramů jejich protagonistů. Jak jsem slyšel, tak ve sbírce, kterou začal tvořit v roce 2008, má přes 3 000 podpisů. Vedle hvězd stříbrného plátna jsou mezi nimi také slavní sportovci a další známé osobnosti.

Všechny díly podcastu Host ve studiu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Od pondělí do pátku vysíláme v 8:35 zajímavé povídání s atraktivním hostem.

Všechny díly podcastu Host ve studiu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .