Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Horolezecká legenda, devadesátiletý Jan Červinka: Poctivost mi v roce 1970 zachránila život

Horolezecká legenda, devadesátiletý Jan Červinka: Poctivost mi v roce 1970 zachránila život

Obrázek epizody Horolezecká legenda, devadesátiletý Jan Červinka: Poctivost mi v roce 1970 zachránila život

Poslechněte si podcast

23. 1. 2020

11 min

Jeden z nejvýznamnějších představitelů československého horolezectví 20. století, člen prvního Československého reprezentačního týmu, jenž získal ocenění zasloužilý mistr sportu. V roce 1973 založil ve Vrchlabí horolezecký oddíl a v roce 2004 byl jmenován čestným členem Českého horolezeckého svazu. To všechno je Jan Červinka, který horu Mont Blanc vylezl ještě ve svých 76 letech.

Popis podcastu

Od pondělí do pátku vysíláme v 8:35 zajímavé povídání s atraktivním hostem.

Všechny díly podcastu Host ve studiu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .