
S Janem Punčochářem poznáváme kouzlo českých omáček. „Dobrý vývar a málo mouky,“ doporučuje

Moderní česká kuchyně? To jsou dobré omáčky, které nejsou zahuštěné moukou, říká šéfkuchař Jan Punčochář. Ten je už několik let tváří Garden Food Festivalu, který se letos koná ve Smetanových sadech v Uherském Hradišti. A Radiožurnál je u toho.
Popis podcastu
Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .