
Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka

Když bylo Kristíně Nemčkové sedmnáct, vyhrála soutěž MasterChef Česko. Absolvovala prestižní kuchařskou školu Le Cordon Bleu v Londýně, pracovala v michelinských restauracích. Dnes je demi chef de partie v kodaňské restauraci Geranium. „V kuchyni londýnského Story vládla tvrdá ruka, ale v Kodani zjišťuji, že to tak být nemusí,“ říká Kristína o zkušenostech ze světově známých restaurací. Co ji Londýn naučil? A chutná cizincům naše svíčková? Poslechněte si rozhovor.
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .