Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

„Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Obrázek epizody „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Poslechněte si podcast

12. 4. 2025

19 min

O epizodě podcastu

Bývalý hokejista Jakub Voráček se svou sestrou spoluzaložil Nadaci Jakuba Voráčka. Prostřednictvím nadace podporuje pacienty s roztroušenou sklerózou. „Máte třeba pacienta s roztroušenou sklerózou a ten čeká tak dlouho na proplacení léku od pojišťovny, že za ty tři měsíce, než se to celé zprocesuje, zhorší se to třeba o 30 procent,“ říká Voráček ve speciálním vysílání Dobrý den Radiožurnálu.Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Bývalý hokejista Jakub Voráček se svou sestrou spoluzaložil Nadaci Jakuba Voráčka. Prostřednictvím nadace podporuje pacienty s roztroušenou sklerózou. „Máte třeba pacienta s roztroušenou sklerózou a ten čeká tak dlouho na proplacení léku od pojišťovny, že za ty tři měsíce, než se to celé zprocesuje, zhorší se to třeba o 30 procent,“ říká Voráček ve speciálním vysílání Dobrý den Radiožurnálu.

Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.

Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .