
Každý chleba je úplně jiný, protože kvásek je pokaždé v jiném rozpoložení, vysvětluje blogerka

Vystudovaná žurnalistka Juliana Fischerová se zamilovala do pečení chleba. Své zkušenosti sdílí na sociálních sítích pod pseudonymem Maškrtnica. Chleba je dobrodružství a minimalistická zábava, je potřeba jen mouka, voda a sůl, popisuje. Je fajn si napřed vypilovat jeden recept a potom se pouštět do dalších. Můj první chleba, který mi chutnal, byl nehnětený se špetičkou droždí. A pozor na mouku, žitné těsto se nechová tak způsobně jako pšeničné, upozorňuje.
Popis podcastu
Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .