Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Dobrý maso je jako kvalitní víno, do toho si colu taky nenalejete.“ Řezník Kšána radí, jak grilovat

„Dobrý maso je jako kvalitní víno, do toho si colu taky nenalejete.“ Řezník Kšána radí, jak grilovat

Obrázek epizody „Dobrý maso je jako kvalitní víno, do toho si colu taky nenalejete.“ Řezník Kšána radí, jak grilovat

Poslechněte si podcast

21. 6. 2022

29 min

První letní den zahájila Lucie Výborná rozhovorem s řezníkem Františkem Kšánou. Jak maso správně ogrilovat a které vybrat? „Musíme mít pořádně rozpálenej gril,“ popisuje Kšána. Důležité je i to, jak zvíře žilo, jak dlouho nechal řezník maso uzrát nebo z jakého je druhu dobytka. „Maso je vzácnost, masa si musíme vážit,“ dodává Kšána. Poslechněte si celý rozhovor.

Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.

Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .