Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Patnáctiletý moderátor Tomáš Hrnčíř: Mám za sebou už přes 170 rozhovorů

Patnáctiletý moderátor Tomáš Hrnčíř: Mám za sebou už přes 170 rozhovorů

Obrázek epizody Patnáctiletý moderátor Tomáš Hrnčíř: Mám za sebou už přes 170 rozhovorů

Poslechněte si podcast

Dnes

10 min

Patnáctiletý moderátor Tomáš Hrnčíř byl hostem speciálního dětského vysílání Frekvence 1, kde si s ním Lubka Ponížilová a Míra Michálek povídali o jeho neobvyklých začátcích před mikrofonem, úspěšné talk show Na slovíčko s Tomášem i o tom, jaké to bylo usednout naproti Janu Krausovi. Řeč přišla také na stěhování do Prahy kvůli kariéře, ocenění Zlatý oříšek, slavné hosty, které už vyzpovídal, i na jeho velký sen jednou moderovat vlastní rozhlasový pořad. Poslechněte si inspirativní rozhovor s mladíkem, který má za sebou už více než 170 rozhovorů a ve svých patnácti letech míří za dalším velkým cílem.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Pořad rádia Frekvence 1