Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jan Punčochář: Jsem rád, že v restauraci máme pořád plno. Můžeme díky tomu vařit dobrá jídla.

Jan Punčochář: Jsem rád, že v restauraci máme pořád plno. Můžeme díky tomu vařit dobrá jídla.

Obrázek epizody Jan Punčochář: Jsem rád, že v restauraci máme pořád plno. Můžeme díky tomu vařit dobrá jídla.

Poslechněte si podcast

14. 1. 2025

11 min

Naším dnešním hostem je šéfkuchař Jan Punčochář. Jaká je nejdražší ingredience, kterou rád používá? Proč má rád dršťky a v jaké zemi jsou velmi populární? Patří ananas na pizzu? Jak je na tom se cvičením a jaké sporty má rád? Jak se mu daří v restauraci a kolik lidí jim chodí? A proč se vůbec jmenují U Matěje? Poslechněte si celý rozhovor.

Popis podcastu

Pořad rádia Frekvence 1