Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Obrázek epizody Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Poslechněte si podcast

17. 2. 2025

14 min

O epizodě podcastu

r.o. v Mostě. Tématem dnes budou méně obvyklá masa, například zvěřina a králík. Ptejte se i vy na to, co vás zajímá - telefonní linka při vysílání má číslo 475 212 212, na email můžete psát už teď - má adresu host@sever.rozhlas.cz. Moderuje Lenka Šobová.Všechny díly podcastu Host Dopoledního expresu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Naším hostem ve studiu je opět Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě.Všechny díly podcastu Host Dopoledního expresu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá.