
Téma: Poctivá pekařina

Poslechněte si podcast
15. 4. 2025
17 min
Alžběta Košková, pekařka, majitelka Pekárny u Alžběty. Ručně vyráběné kváskové pečivo jako například chléb s křupavou kůrkou, který vydrží i týden, je stále více populární. Své o tom ví i majitelka Pekárny u Alžběty v Turnově, která má v současné době plné ruce práce s velikonočními mazanci a dalšími dobrotami. O svých pekařských začátcích nám bude vyprávět hodinu před polednem, a chybět určitě nebudou užitečné rady na pečení velikonočního pečiva.Všechny díly podcastu Host Dopoledne pod Ještědem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Každé všední dopoledne po 11. hodině si do studia zveme zajímavé hosty a povídáme si s nimi o různých tématech.