
Lukáš Koubek (Café Imperial) - Rozjíždění provozů se Zdeňkem Pohlreichem

Do další epizody Debaras podcastu přijal pozvání Lukáš Koubek. Spolu se Zdeňkem Pohlreichem stojí za úspěchem hned několika provozů jako Café Imperial, Divinis či Next Door by Imperial. Náš rozhovor začneme chronologicky u toho, jak se s Zdeňkem poznali a jak společně začali podnikat. Nebylo to zrovna jednoduché období a my probereme jakým překážkám čelili, jak je podporovala rodina a jak se Zdeněk Pohlereich dostal k natáčení Ano Šéfe.Mluvíme o hotelových restauracích, například o tom, že koncept hotelu včetně rozložení kuchyně řešili architekti a majitelé bez vhledu kuchařů a personálu z sekce B&F. Dozvíte se také, proč není běžné chodit na oběd či večeři do hotelových restaurací a jak s tím bojovat – ne všude ve světě totiž fungují hotelové restaurace stejně jako v Česku. Porovnáme Lukášovu zkušenost ze Švýcarska, čím je tento trh jedinečný a v čem bychom se od něj mohli inspirovat.V rozhovoru také uslyšíte:podle jakých kriterií Lukáš vybírá personáljak pracují s učnio práci s marketingemjak uspět s více než jedním provozemjakými principy se ve společnosti řídí
Popis podcastu
Podcast Hospitality Talks vám přináší rozhovory s lidmi, kteří mají co říct, z oblastí hospitality a hotelnictví. Pokud se chcete dozvědět jak správně nabírat a rozvíjet zaměstnance, jaké chyby hoteliéři a restauratéři nejčastěji dělají a jak se jim vyvarovat, tento podcast je právě pro vás.