Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaroslav Kozdělka (Ambiente Eska) - Jak se efektivně učit a růst ve velkých podnicích

Jaroslav Kozdělka (Ambiente Eska) - Jak se efektivně učit a růst ve velkých podnicích

Obrázek epizody Jaroslav Kozdělka (Ambiente Eska) - Jak se efektivně učit a růst ve velkých podnicích

Poslechněte si podcast

25. 3. 2021

51 min

V dalším díle Hospitality Talks uslyšíte Jardu Kozdělku, šéfpekaře Eska (Ambiente). S Jardou probereme zkušenosti z hotelu Intercontinental Praha a jeho působení v Ambiente. Uslyšíte, jak se prosadit ve velkých a významných podnicích, jak v takovém prostředí vynikat a jak se v něm efektivně učit a růst. Povídáme si o Jardově zkušenosti s cateringem – dozvíte se  pro koho je catering dobrá kariérní volba a jak vypadá jeho každodennost. V podcastu si povídáme i o fluktuaci zaměstnanců a jak nové generace proměňují podobu práce v gastru. Jak zacházet se zaměstnanci, kteří s Vámi počítají na rok nebo dva – a na polovinu úvazku chtějí být fotografem.  Na závěr uslyšíte, zda se vyplatí nabírat lidi s praxí nebo ty, které můžete vše naučit – a jak je ideálně nakombinovat.Dozvíte se, jak koronavirus ovlivnil Esku a taky jak vybrat prostor pro prvotřídní podnik – to a více v nové epizodě Hospitality Talks.

Popis podcastu

Podcast Hospitality Talks vám přináší rozhovory s lidmi, kteří mají co říct, z oblastí hospitality a hotelnictví. Pokud se chcete dozvědět jak správně nabírat a rozvíjet zaměstnance, jaké chyby hoteliéři a restauratéři nejčastěji dělají a jak se jim vyvarovat, tento podcast je právě pro vás.