
Jan Kincl (Agave) - Jak vytvořit správný tým v restauraci

Jan Kincl vede restauraci Agave, která chtěla být první opravdu mexická restaurace v Praze. Má bohaté zkušenosti nejen v gastro podnikání, ale hlavně ve vedení lidí a skládání prvotřídního personálu.V tomto díle podcastu se dozvíte: - V čem jsou si podobné mexická a italská kuchyně.? - Jak se liší specifika amerických a tuzemských restaurací? - Jaký je ideálně namixovaný tým z hlediska senilních a juniorech lidí? - Jak přistupovat k povyšování zaměstnanců, kteří mají něco za sebou – a co musí mít dobrý manažer. Nenechte si ujít i další díly podcastu Hospitality Talks. Zaměřujeme se na praktické know-how z hospitality.
Popis podcastu
Podcast Hospitality Talks vám přináší rozhovory s lidmi, kteří mají co říct, z oblastí hospitality a hotelnictví. Pokud se chcete dozvědět jak správně nabírat a rozvíjet zaměstnance, jaké chyby hoteliéři a restauratéři nejčastěji dělají a jak se jim vyvarovat, tento podcast je právě pro vás.