Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jana Uriel Kratochvílová: To teprve uvidíte, až začnu řádit! (117)

Jana Uriel Kratochvílová: To teprve uvidíte, až začnu řádit! (117)

Obrázek epizody Jana Uriel Kratochvílová: To teprve uvidíte, až začnu řádit! (117)

Poslechněte si podcast

19. 10. 2023

1 hod 23 min

„Ahoj, jsou tu vedra!“ vítá mě Jana Uriel Kratochvílová. Jedna z nejúžasnějších českých zpěvaček ze sebe už dávno strhla obojek popu, který ji držel ve stínu kapradiny. Místo něj má teď na hlavě kobru a v ruce plachetnici. Před koncertem, kterým 10. listopadu oslaví svoje 17. narozeniny ve velkém sále Lucerny, jsme se ještě spolu s bubeníkem a jejím partnerem Jiřím Georgem Hrubešem setkali v salonku botelu Albatros. Než jsem se stihl poprvé pořádně rozhlédnout po kajutě, bylo mi jasné, že tohle bude opravdu první podcast na vodě...

Popis podcastu

O hudbě zevnitř i zvenku. Rozhovory, komentáře, názory a souvislosti od Honzy Vedrala. Pozor, revue NOTY VOLE nově na samostatném kanálu!