Petr Šimůnek si tentokrát pozval profesora Vladimíra Kočího, skvělého spíkra a uznávaného odborníka na produktovou ekologii a posuzování životního cyklu LCA.
Profesor Kočí přednáší na VŠCHT, ČVUT, UK i VŠUP. Je velmi činný v akademické i komerční sféře, a tak nabídne vhled do obou oblastí a svým tradičně velmi poutavým vyprávěním uvede problematiku udržitelnosti do širších souvislostí a nevšedního kontextu.
Green Apéro s Petrem Šimůnkem, další z řady pravidelných měsíčních diskuzí o businessu, o udržitelnosti, o životě.
Petr Šimůnek si tentokrát pozval profesora Vladimíra Kočího, skvělého spíkra a uznávaného odborníka na produktovou ekologii a posuzování životního cyklu LCA.
Profesor Kočí přednáší na VŠCHT, ČVUT, UK i VŠUP. Je velmi činný v akademické i komerční sféře, a tak nabídne vhled do obou oblastí a svým tradičně velmi poutavým vyprávěním uvede problematiku udržitelnosti do širších souvislostí a nevšedního kontextu.
Green Apéro s Petrem Šimůnkem, další z řady pravidelných měsíčních diskuzí o businessu, o udržitelnosti, o životě.
Green Table a Petr Šimůnek, šéfredaktor magazínu Forbes, přinášejí sérii rozhovorů „O byznysu, o udržitelnosti, o životě“ s inspirativními hosty, kteří úspěšně propojili byznys a ekologii. Green Table je nový coworkingový prostor pro inspiraci, setkávání, práci i odpočinek s vegetariánským bistrem v centru Prahy > www.greentable.cz