Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 068 víc inspirace, míň žluči, prosím

068 víc inspirace, míň žluči, prosím

Obrázek epizody 068 víc inspirace, míň žluči, prosím

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 27 min

Po čtrnácti dnech konečně nová 111. Tentokrát ne cesta Věrozvěstů, ale jen moje a pana Karla. Vydali jsme se do údolí Oslavy a Chvojnice. A během toho vznikl další reflexní podcast o všem, co jsem v poslední době zažil s Gastromapou. A nebylo toho málo. Mluvím o tom, jak důležité je předávat pozitivní energii. Že každý z nás může svým malým nebo velkým dílem přispět k tomu, aby se české gastro posouvalo dál. A že je to vždycky přínosnější než jen vypouštět žluč. Dozvíte se, jak jsme s Honzou z Taste of Prague zašli v Praze na pražskou Salabku těsně poté, co jsem obědval čočkovou v nádražce v Otrokovicích. Uslyšíte i něco o krajině, kterou procházíme, a také o tom, že když „stará smrdí potem, tak trampům (nemyslím amerického prezidenta) dál stojí jak totem." Ano, i tato věta je skutečná citace, kterou jsme zaslechli u klobásy v Senoradské kantýně, odkud pochází i tahle fotografie. Tak slyšte. A dávejte vědět v komentářích ke všem výzvám, které jsem v tomhle epickém díle zanechal. Díky za posluchačskou věrnost a sdílení.

Popis podcastu

Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.