068 víc inspirace, míň žluči, prosím
Po čtrnácti dnech konečně nová 111. Tentokrát ne cesta Věrozvěstů, ale jen moje a pana Karla. Vydali jsme se do údolí Oslavy a Chvojnice. A během toho vznikl další reflexní podcast o všem, co jsem v poslední době zažil s Gastromapou. A nebylo toho málo.
Mluvím o tom, jak důležité je předávat pozitivní energii. Že každý z nás může svým malým nebo velkým dílem přispět k tomu, aby se české gastro posouvalo dál. A že je to vždycky přínosnější než jen vypouštět žluč.
Dozvíte se, jak jsme s Honzou z Taste of Prague zašli v Praze na pražskou Salabku těsně poté, co jsem obědval čočkovou v nádražce v Otrokovicích. Uslyšíte i něco o krajině, kterou procházíme, a také o tom, že když „stará smrdí potem, tak trampům (nemyslím amerického prezidenta) dál stojí jak totem."
Ano, i tato věta je skutečná citace, kterou jsme zaslechli u klobásy v Senoradské kantýně, odkud pochází i tahle fotografie.
Tak slyšte. A dávejte vědět v komentářích ke všem výzvám, které jsem v tomhle epickém díle zanechal. Díky za posluchačskou věrnost a sdílení.
Popis podcastu
Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.