
067 Zas a znova - Petr Hajný & Karel Šimůnek

O epizodě podcastu
Co přivedlo zkušené postavy české gastroscény Petra Hajného a Karla Šimůnka do hospody na pražské periferii? A čím je jejich Zas a znova tak skvělé, že se sem budete chtít vracet zas a znova?
Proč si profíci z vyhlášených gastronomických adres otevřeli hospodu za Prahou a jak se dívají na sociální sítě v porovnání s 90. léty, kdy bylo všechno úplně jinak. Jak se dívají na hobíky a novou bistro scénu? Jsme Češi jako národ trochu burani? Je pro nás jídlo téma? Považujeme ho za součást kultury? Jak tohle všechno mění rozpuk gastra posledních sedmi let? Pusťte si pěkný velikonoční díl a objednejte si jídlo ze Zas a znova. Tohle je jedna z nejlepších omáčkových adres, která byla mnohým vzorem.
Popis podcastu
Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.