Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 060 food kritici vs. influenceři

060 food kritici vs. influenceři

Obrázek epizody 060 food kritici vs. influenceři

Poslechněte si podcast

Dnes

53 min

Jak se dnes díváte na srovnání gastronomických novinářů, tedy food kritiků a food influencerů? Nakopnul mě k tomu dokument, který je teď na Netflixu o Gordonu Ramsaym, ale taky můj připravovaný panel v rámci Makro Czech Gastro festu. Právě tam budu moderovat Makro Forum a chystám tam šest třicetiminutových, úderných talků, z nichž každý bude mít tři vzácné – troufnu si říct prestižní – hosty. V šedesátém díle podcastu 111 se navíc ohlížím za uplynulým týdnem, který byl naprosto šílený. Procestoval jsem snad všechny kraje České republiky a navštívil nečekaně velké množství míst – intenzivně, poctivě, bez pauzy. Tak poslouchejte, sdílejte – a budu moc rád, když za mnou přijdete podpořit moji tvorbu na forendoors.cz/lukashejlik

Popis podcastu

Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.