Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 019 vy zas něco napíšete a lidi budou mít přehnaný očekávání

019 vy zas něco napíšete a lidi budou mít přehnaný očekávání

Obrázek epizody 019 vy zas něco napíšete a lidi budou mít přehnaný očekávání

Poslechněte si podcast

26. 4. 2025

17 min

O epizodě podcastu

Hustou zpětnou vazbu mi dal dnes Ondřej z Horský chata Rabštejn, když jsme tam dnes natáčeli jeden z dílů druhé řady Příběhů z gastra. Po reportu chodí hodně lidí, snaží se na nepřístupné místo dostat autem, dát si stejné jídlo, jaké viděli na Gastromapě, atd. My jsme každopádně na turné, Matty Vaněk se mi vrátil z Vancouveru a natáčíme hromadu videí a pořádů. Dozvíte se, proč zase já nakonec natáčím anketky v Brně, co všechno jsme kde stihli a viděli. Dali jsme si degustaci makronek a bohužel půlku na apartmánu v Rožnově. A je tam toho mnohem víc! Ahoj z turné a díky za vaše poslechy.
Hustou zpětnou vazbu mi dal dnes Ondřej z Horský chata Rabštejn, když jsme tam dnes natáčeli jeden z dílů druhé řady Příběhů z gastra. Po reportu chodí hodně lidí, snaží se na nepřístupné místo dostat autem, dát si stejné jídlo, jaké viděli na Gastromapě, atd. My jsme každopádně na turné, Matty Vaněk se mi vrátil z Vancouveru a natáčíme hromadu videí a pořádů. Dozvíte se, proč zase já nakonec natáčím anketky v Brně, co všechno jsme kde stihli a viděli. Dali jsme si degustaci makronek a bohužel půlku nechali na apartmánu v Rožnově. A je tam toho mnohem víc! Ahoj z turné a díky za vaše poslechy.

Popis podcastu

Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.