
007 o Gault&Millau, hejtech i překryvu atd.

Poslechněte si podcast
31. 1. 2025
21 min
Na chalupě u kamen o
- Gault&Millau, hejtech i překryvu.
- o tom, jak jsem byl já podcastem od Zátiší.
- jak je těžké dělat cukrárnu na kraji Bučovic, že Urban Café.
- přijmout pekaře a baristu znamená očekávat jeho odchod do vlastního?
- jak beru v potaz zpětnou vazbu na Gastromapě.
- o dalších dílech Příběhů z gastra.
- a o tom, jak jsem se opil na nahrávání první Velké podcastové žranice (zapomněl jsem tam říct, že jsem slavil ten den 45 let).
- a pak taky o tom, jak vám děkuju za zpětnou vazbu.
Popis podcastu
Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.