
Ceny potravin | Ekonomie polopatě | Lukáš Kovanda

Poslechněte si podcast
14. 10. 2024
1 hod 19 min
Proč platíme pořád víc? Za máslo o 43 %, za brambory dokonce o 50 %! Co způsobuje dramatický růst cen potravin v Česku? O tom si povídali ekonom Lukáš Kovanda a zemědělský expert Martin Šebestyán.
Popis podcastu
Podcast o světě podnikání. Ať už jsi nováčkem, nebo zkušeným byznysmanem, v podcastu FreshStart se dozvíš užitečné rady a tipy jak na to. Naši hosté se skládají z expertů na daná témata, podnikatelů a dalších podnikavých lidí. Jak nastartovat vlastní byznys? Na co u podnikání myslet? Jak na seberozvoj? Pokud tě podobná témata zajímají, poslechni si některou z našich epizod nebo nás sleduj na sociálních sítích. Budeme rádi za tvojí zpětnou vazbu. Věříme, že někdy uděláme rozhovor právě i s tebou.