
Epizoda 14 - Chutě taiwanské kuchyně (smrduté tofu nebo vepřový bůček?)

O epizodě podcastu
Historie taiwanské kuchyně a zásadní vlivy na její vývoj. Tipy na recepty co si můžete uvařit doma nebo kam v roce 2021 zajít v Praze. Díky že posloucháte.
Recepty: Lu Rou Fan https://www.youtube.com/watch?v=DwCrv...
ZongZi https://redhousespice.com/zongzi-two-...
Oyster Omelette https://www.youtube.com/watch?v=V6gHP...
Xiao Long Bao https://www.youtube.com/watch?v=bJjNe...
Bambusový napařovač https://www.bonami.cz/p/parni-kosik-na-pripravu-asijskych-specialit-bambum?gclid=CjwKCAjwq7aGBhADEiwA6uGZp5vyfZr1g4aZ8kec5ptE_UoTvaOIeirZ71jsQEI0X12waS9lS6aNHRoCmEwQAvD_BwE
Taiwanské bistro v Praze: www.hojapot.cz
Jazyková škola čínštiny a japonštiny: www.taiwang.cz
0 komentářů
ŘADIT PODLE