Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Forbes Funny Money #091 - Chcete věčné mládí? Kupte si olivový olej za 40 dolarů

Forbes Funny Money #091 - Chcete věčné mládí? Kupte si olivový olej za 40 dolarů

Obrázek epizody Forbes Funny Money #091 - Chcete věčné mládí? Kupte si olivový olej za 40 dolarů

Poslechněte si podcast

11. 9. 2023

10 min

Bryan Johnson se pozoruhodná postavička s ještě pozoruhodnějšími návyky. Že tento technologický boháč, který touží po věčném mládí, vstává v pět, hodně se hýbe a má speciální dietu, je jedna věc. Že prodává pod vlastním brandem olivový olej z Chile, však tým Funny Money Capital vskutku překvapilo. „Já jsem Asiat, takže to [mladistvý look] mám v genech,“ komentuje situaci historicky první host podcastu Funny Money Karel Zheng. Ten v rámci veleúspěšného fondu Kaya investuje do startupů, respektive vyhledává mimořádné foundery, s nimiž může namalovat krásnou (a výdělečnou!) budoucnost. I bez oleje.

Popis podcastu

Hledáte Funny Money, Život je bohatý, Life nebo Jak být lepší? Nově jsou samostatnými pořady. Jednoduše je vyhledejte ve své oblíbené podcastové aplikaci!