Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Forbes Byznys #312 - Po svalech jak Schwarzenegger už lidé netouží. Chtějí žít déle a zdravěji, říká zakladatel GymBeam

Forbes Byznys

Forbes Česko

Byznys

,

Byznys zprávy

Forbes Byznys #312 - Po svalech jak Schwarzenegger už lidé netouží. Chtějí žít déle a zdravěji, říká zakladatel GymBeam

Obrázek epizody Forbes Byznys #312 - Po svalech jak Schwarzenegger už lidé netouží. Chtějí žít déle a zdravěji, říká zakladatel GymBeam

Forbes Byznys

Poslechněte si podcast

Dnes

39 min

Daliboru Cicmanovi patří v žebříčku nejbohatších Slováků pětatřicátá příčka. V seznamu, který sestavil magazín Forbes, se letos objevil poprvé. Muž, který stojí za fitness firmou GymBeam považuje umístění za čest a odměnu za svou práci. Značka GymBeam nevznikla z náhlého nápadu ani z osobní frustrace z chybějícího produktu na trhu. Na začátku byla analýza. „Když jsem firmu zakládal, jednoduše jsem si otevřel Excel a počítal,“ vzpomíná Cicman. „Zajímalo mě, která kategorie má ekonomický smysl. Zjistil jsem, že se zvyšuje životní úroveň a že lidé začínají více investovat do zdraví. To byl moment, kdy jsem se rozhodl.“ Jak se firmě podniká v rodném Slovensku a jak se jí daří obstát v konkurenčním boji? Proč založil Dalibor Cicman vlastní nadaci? Jak do byznysu zapojuje AI? A jak se podnikání promítlo do jeho vlastního zdraví? Nejen o tom je další díl Forbes byznys podcastu.

Popis podcastu

Hledáte Funny Money, Život je bohatý, Life nebo Jak být lepší? Nově jsou samostatnými pořady. Jednoduše je vyhledejte ve své oblíbené podcastové aplikaci!