Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #104 - Jak se staví nejlepší firma v oboru? Prostě jsem si věřil, říká Kadlec z CarTec Group

Forbes BrandVoice #104 - Jak se staví nejlepší firma v oboru? Prostě jsem si věřil, říká Kadlec z CarTec Group

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #104 - Jak se staví nejlepší firma v oboru? Prostě jsem si věřil, říká Kadlec z CarTec Group

Poslechněte si podcast

9. 10. 2024

31 min

Z Ostravy začal před více než dvaceti lety budovat dealera luxusních vozů, dnes je CarTec Group Karla Kadlece největší prodejce BMW v Česku a zároveň nejlepší dealer Rolls-Royce na světě. A do řízení rodinného podniku se teď zapojuje další generace. O tom, jak se buduje jedna z největších rodinných firem v zemi, přišli do podcastu Forbes BrandVoice hovořit Karel Kadlec, zakladatel a majitel firmy CarTec Group, a jeho dcera Karin Kadlecová, která postupně usedá za volant rodinného podniku. Jak se buduje silná rodinná firma? Jaké výzvy přináší podnikání s luxusními automobily a jak těžké je firmu předat další generaci? O tom hovoří Karel Kadlec a jeho dcera Karin Kadlecová v novém díle Forbes BrandVoice podcastu.

Popis podcastu

Hledáte Funny Money, Život je bohatý, Life nebo Jak být lepší? Nově jsou samostatnými pořady. Jednoduše je vyhledejte ve své oblíbené podcastové aplikaci!