Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #069 - Ve škole jsem posílal kreslené vtipy, to byla moje první sociální síť, říká TMBK

Forbes BrandVoice #069 - Ve škole jsem posílal kreslené vtipy, to byla moje první sociální síť, říká TMBK

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #069 - Ve škole jsem posílal kreslené vtipy, to byla moje první sociální síť, říká TMBK

Poslechněte si podcast

16. 10. 2023

17 min

Satirické grafiky od Tomáše Břínka, vystupujícího pod pseudonymem TMBK, zná v Česku asi každý. Vydělává si ale i jako influencer. V nové spolupráci třeba navrhoval plechovky pro Budvar. Ve škole začíná spousta kariér –⁠ a svým způsobem tam odstartovala i ta Břínkova. „Na základní škole jsem posílal kreslené vtipy, to byla moje první sociální síť,“ vzpomíná na svoje začátky známý tvůrce, který, jak sám říká, se zaměřuje na grafickou satiru. „I když zkrácená verze toho, co dělám, je, že lidem měním hlavy,“ připomíná svoje koláže.

Popis podcastu

Hledáte Funny Money, Život je bohatý, Life nebo Jak být lepší? Nově jsou samostatnými pořady. Jednoduše je vyhledejte ve své oblíbené podcastové aplikaci!