Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sto momentů roku 2019

Poslechněte si podcast

29. 12. 2019

40 min

O epizodě podcastu

Říká se, že bychom se neměli zabývat tím, co bylo, neměli bychom žít v minulosti. Měli bychom se dívat jenom vpřed. Jenže jak se pak můžeme poučit z chyb a nebo být vděční za to, co se nám podařilo? Jestli mám něco ráda, tak to jsou tato ohlédnutí a rekapitulace uplynulého roku. V první části vám prozradím svá předsevzetí pro rok 2019 a okomenutuju to, jak se mi je ne/dařilo plnit. V té druhé shrnu 100 zážitků, ať už failů či úspěchů, které mě v letošním roce potkaly. A jak říkáme u nás v Hubu, budete brečet, budete se smát, ale bude to stát za to! :D

Říká se, že bychom se neměli zabývat tím, co bylo. Neměli bychom žít v minulosti. Měli bychom se dívat vpřed. Jenže jak se pak můžeme poučit z chyb a nebo být vděční za to, co se nám přihodilo? Jestli mám něco ráda, tak to jsou tato ohlédnutí a rekapitulace uplynulého roku. V první části vám prozradím svá předsevzetí pro rok 2019 a okomenutuju to, jak se mi je ne/dařilo plnit. V té druhé shrnu 100 zážitků, ať už failů či úspěchů, které mě v letošním roce potkaly. A jak říkáme u nás v práci, budete brečet, budete se smát, ale bude to stát za to! :D

Popis podcastu

Odlehčený lifestyle podcast o všem.