Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Letadla RegioJet? Zítra jich můžu mít 100, šejkové mě odradili. Z půl miliardy zisku nic neuvidím

Letadla RegioJet? Zítra jich můžu mít 100, šejkové mě odradili. Z půl miliardy zisku nic neuvidím

Obrázek epizody Letadla RegioJet? Zítra jich můžu mít 100, šejkové mě odradili. Z půl miliardy zisku nic neuvidím

Poslechněte si podcast

12. 7. 2024

45 min

O epizodě podcastu

Loňský zisk půl miliardy nikdy neuvidí. Všechny peníze dá do modernizace vlaků. Majitel společnosti RegioJet Radim Jančura v exkluzivním rozhovoru pro pořad Big Deal poodhalil své vize o moderní železnici, budoucí prodej firmy nebo myšlenky na vlastní aerolinky. Kdy se podle něj mezi Prahou a Brnem svezeme za hodinu? Celý rozhovor si můžete pustit jako video nebo podcast.

Loňský zisk půl miliardy nikdy neuvidí. Všechny peníze dá do modernizace vlaků. Majitel společnosti RegioJet Radim Jančura v exkluzivním rozhovoru pro pořad Big Deal poodhalil své vize o moderní železnici, budoucí prodej firmy nebo myšlenky na vlastní aerolinky. Kdy se podle něj mezi Prahou a Brnem svezeme za hodinu?

Celý rozhovor si můžete pustit jako video nebo podcast.

Popis podcastu

FocusOn je publicistický web zaměřený na byznys a moderní technologie.