Duben 2026: Michael, Drama, Super Mario Galaktický film, Říkají mi Lars, Někdo to rád v Plzni ad. Recenze: Spasitel. Filmový kvíz.

O epizodě podcastu
V další epizodě podcastu Kina Řevnice“Filmové premiéry” se opět podíváme na nejzajímavější novinky, které míří do českých kin a které jsme vybrali pro naše diváky:
Michael, Drama, Super Mario Galaktický film, Říkají mi Lars, Někdo to rád v Plzni ad.
Eliška přichází s dvěmi recenzemi, neboť viděla filmy Spasitel a Dream Team.
Pokračuje také váš oblíbený filmový kvíz mezi Eliškou a Robertem, který byl tentokrár extrémně vyhrocený a rivalita obou soutěžících už téměř dosahuje výšin Rocky Balboa X Apollo Creed!:))
A má Martin Pechlát obytňák nebo bydlí v ateliéru před modrým plátnem?
V další epizodě podcastu Kina Řevnice“Filmové premiéry” se opět podíváme na nejzajímavější novinky, které míří do českých kin a které jsme vybrali pro naše diváky:
Michael, Drama, Super Mario Galaktický film, Říkají mi Lars, Někdo to rád v Plzni ad.
Eliška přichází s dvěmi recenzemi, neboť viděla filmy Spasitel a Dream Team.
Pokračuje také váš oblíbený filmový kvíz mezi Eliškou a Robertem, který byl tentokrát extrémně vyhrocený a rivalita obou soutěžících už téměř dosahuje výšin Rocky Balboa X Apollo Creed!:))
A má Martin Pechlát obytňák nebo bydlí v ateliéru před modrým plátnem?