Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fight and Talk #118 | Martin Pek

Fight and Talk #118 | Martin Pek

Obrázek epizody Fight and Talk #118 | Martin Pek

Poslechněte si podcast

28. 10. 2025

54 min

Martin beze sporu patří mezi českou skateboardovou špičku. Ač se to nezdá, tak MMA má se skateboardingem mnoho společné. Co všechno zjistíte v našem společném podcastu. Já si z tohoto rozhovoru odnáším ale něco jiného. Mám rád rozhovory s lidmi, kteří pro svou věc doslova hoří. Já to mám s MMA a každému bych doporučil to samé, najděte si práci nebo koníček, který vás takhle dostane a naplní. 📲 SLEDUJ NÁS ZDE: Patrik Kincl Ig: instagram.com/patrik_kincl Fb: facebook.com/patrik.kincl Vojta Khol Ig: instagram.com/vajthamma Martin Pek Ig: instagram.com/martinpek YT: youtube.com/@MartinPek 🤝 PARTNEŘI PODCASTU: PITBULL WEST COAST pitbull.pl pitbull-shop.cz BRAINMARKET (kod: Kinclarmy) brainmarket.cz

Popis podcastu

Český podcast nejen o MMA a bojových sportech. Podcastem provází Patrik Kincl a Vojta Khol