
Gastro love story - jak si dvě cibule založily restauraci. 🧅💖🧅 Tomáš Cibulka, Dům U Dvou Cibulí

Poslechněte si podcast
18. 3. 2025
1 hod 31 min
Tomáš Cibulka prošel tvrdou školou michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a nedávno si otevřel svojí vlastní restauraci v Praze, kam rozhodně musíte zajít ✍️✍️✍️ V rozhovoru jsme svlíkli pár vrstev cibule a řekli si, co za tím je. Odkud Tomáš čerpá inspiraci a motivaci přinášet pořád nový věci na stůl. Do toho jsem dal Tomášovi, mistrovi Vietnamské kuchyně, ochutnat několik verzí instantního ramenu a možná vás překvapí, jak se na to zatvářil. Přeju hezký poslech ✌️BONUSOVÁ ČÁST, recepty a BTS na PATREONU: 🌟 https://www.patreon.com/FidelGastroPřidej se k naší komunitě na Instagramu:https://www.instagram.com/fidel_gastro_projectPřijď na kuchařský kurz 🧑🍳:https://www.molinaondrej.com/Díky fresheyes za spolupráci na produkci podcastu 👀:https://fresheyes.cz/
Popis podcastu
Zásadní český podcast o gastronomii. 🔪 Drby z kuchyně, historky z placu, gastro světový i český. Totálně provaření i (zatím) naprosto nedocenění hosté. Žranice pro vaše uši 👂. A bonusový nášup na Patreonu: patreon.com/FidelGastro