Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody NEXT GENERATION: PILOT Episode 001

NEXT GENERATION: PILOT Episode 001

Obrázek epizody NEXT GENERATION: PILOT Episode 001

Poslechněte si podcast

4. 6. 2024

39 min

O epizodě podcastu

Pilot jsou parta tří kámošů, kteří spolu rádi píšou písničky 🤓 Svýmu žánru říkají skromně Broadway pop a teď vydali debutovou desku HAPPY END. Tu můžete ochutnat všude na streamech, kluky můžete zkontrolovat i na IG a TikToku. No a teď si můžete poslechnout jejich výběr hudby pro jejich první NEXT GENERATION SHOW na Fajnu.

Pilot - Hey Siri

Lawrence - Guy I Used To Be

Twenty One Pilots - Next Semester

AJR - Bummerland

Harry Styles - Music for the Sushi Restaurant

Finneas - The 90sJVKE - Clouds

Anna Vaverková - Já tě mám

Pam Rabbit - Space

Pilot jsou parta tří kámošů, kteří spolu rádi píšou písničky 🤓 Svýmu žánru říkají skromně Broadway pop a teď vydali debutovou desku HAPPY END. Tu můžete ochutnat všude na streamech, kluky můžete zkontrolovat i na IG a TikToku. No a teď si můžete poslechnout jejich výběr hudby pro jejich první NEXT GENERATION SHOW na Fajnu.   Pilot - Hey Siri Lawrence - Guy I Used To Be Twenty One Pilots - Next Semester AJR - Bummerland Harry Styles - Music for the Sushi Restaurant Finneas - The 90sJVKE - Clouds Anna Vaverková - Já tě mám Pam Rabbit - Space

Popis podcastu

Jsme FAJN. Jsme jako ty. Tedy snažíme se být jako ty :) Se vším co k tomu patří. Jsme tvoje rádio. Jsme FAJN.