
Čeká nás personalizace jídelníčku. Jejím jádrem bude umělá inteligence, tvrdí potravinářský expert

Magazín Experiment
Poslechněte si podcast
Dnes
3 min
Technologie potřebujeme k tomu, abychom se dosyta najedli. Kdybychom potraviny pěstovali jako dřív, za čtvrt století už by nám nestačila ani celá planeta Země. To říká australský potravinářský konzultant Tony Hunter. Minulý týden vystoupil v Praze na setkání mladých inovátorů Future Port Youth.
Všechny díly podcastu Magazín Experiment můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Magazín Experiment můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Vědecko-technologický magazín Radiožurnálu. Zabýváme se nejnovějšími vynálezy a zjišťujeme, nad čím bádají nejen čeští vědci. Zajímá nás také zákulisí vědy, jak vlastně žijí lidé, kteří zasvětili život vědě a jak fungují špičkové laboratoře. Nezapomínáme ani na moderní technologie – jaké je čeká budoucnost, jak budou sloužit člověku… nebo to bude jinak?
Všechny díly podcastu Magazín Experiment můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Magazín Experiment můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .