Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 174. Prosadit cvrččí protein je stále výzva, říká spoluzakladatel firmy Sens Foods

174. Prosadit cvrččí protein je stále výzva, říká spoluzakladatel firmy Sens Foods

Obrázek epizody 174. Prosadit cvrččí protein je stále výzva, říká spoluzakladatel firmy Sens Foods

Poslechněte si podcast

28. 2. 2024

33 min

Nedávno uplynul rok od doby, kdy Česko obletěla vlna dezinformací o tom, jak bude Brusel nutit celou Evropu jíst brouky. Velkým spouštěčem celé téhle aféry se stalo zařazení cvrčka na unijní seznam povolených potravin. Právě cvrččí protein by přitom mohl být jednou z možných cest, jak snížit ekologickou náročnost a uhlíkovou stopu lidských jídelníčků. Jaký je cvrččí protein ve srovnání s tím kuřecím? A jak jsou jezení cvrčků otevření konkrétně Češi? Ptali jsme se spoluzakladatele firmy Sens Foods Radka Huška. 🔎 Všechny podcasty najdete také na euractiv.cz/tag/evropa-zblizka. 💬 Vaše poznámky, pochvaly či kritiku k podcastu nám můžete zasílat na zichova@euractiv.cz. Děkujeme, že nás posloucháte. 💛

Popis podcastu

Podcast zpravodajského webu EURACTIV.cz. Píšeme a diskutujeme o EU takové, jaká je.