Stále víc českých podniků si uvědomuje skutečnou cenu energií a vstupních surovin. Výjimkou není ani české pivovarnictví, které má navíc jedno specifikum. Tradiční český ležák totiž pro svou výrobu potřebuje delší čas, a tudíž i o něco více energie než některá piva vyrobená odlišnou metodou. Jak se s tím pivovary vypořádají? O budoucnosti výroby piva v Česku jsme si povídali s Robertem Chrtem, ředitelem strategie a business developmentu Budějovického Budvaru.
Stále víc českých podniků si uvědomuje skutečnou cenu energií a vstupních surovin. Výjimkou není ani české pivovarnictví, které má navíc jedno specifikum. Tradiční český ležák totiž pro svou výrobu potřebuje delší čas, a tudíž i o něco více energie než některá piva vyrobená odlišnou metodou. Jak se s tím pivovary vypořádají? O budoucnosti výroby piva v Česku jsme si povídali s Robertem Chrtem, ředitelem strategie a business developmentu Budějovického Budvaru.
Podcast projektu Energie bez emisí přináší rozhovory s výraznými a inspirativními osobnostmi a odborníky ze světa bezemisní a jaderné energetiky, obnovitelných zdrojů i nových technologií.