
Ondřej Širočka - Jak jsme se naučili do restaurací chodit s krabičkou

O epizodě podcastu
Jídlo s sebou - fenomén posledních dvou let, a taky velký zdroj odpadu z jednorázových plastů. Právě to pomáhá řešit REkrabička, odolný vratný box, který se dá umýt a můžete ho najít ve více než 700 restauracích po celém Česku. Zatím ušetřila asi 35 tun odpadu. Jaké má její autor další plány? Dozvíte se v další epizodě našeho podcastu, tentokrát s Ondřejem Širočkou, zakladatelem REkrabičky.
Jídlo s sebou - fenomén posledních dvou let, a taky velký zdroj odpadu z jednorázových plastů. Právě to pomáhá řešit REkrabička, odolný vratný box, který se dá umýt a můžete ho najít ve více než 700 restauracích po celém Česku. Zatím ušetřila asi 35 tun odpadu. Jaké má její autor další plány? Dozvíte se v další epizodě našeho podcastu, tentokrát s Ondřejem Širočkou, zakladatelem REkrabičky.
Popis podcastu
Podcast projektu Energie bez emisí přináší rozhovory s výraznými a inspirativními osobnostmi a odborníky ze světa bezemisní a jaderné energetiky, obnovitelných zdrojů i nových technologií.