
Ivan Holub - Nároky na potraviny rostou, udržitelnost chce racionální řešení

O epizodě podcastu
Udržitelné nakupování jídla už není jen o odpadech a recyklaci. Do centra pozornosti zákazníků stále více dostávají i další témata: jak jsou potraviny zdravé, v jakých podmínkách byly vyrobené a jak zatěžují životní prostředí. V rozhovoru s Ivanem Holubem z Danone se dozvíte nejen návod, jak správně vytřídit kelímek od jogurtu, ale třeba i co to je flexitariánství a jak souvisí s uhlíkovou stopou.
Udržitelné nakupování jídla už není jen o odpadech a recyklaci. Do centra pozornosti zákazníků stále více dostávají i další témata: jak jsou potraviny zdravé, v jakých podmínkách byly vyrobené a jak zatěžují životní prostředí. V rozhovoru s Ivanem Holubem z Danone se dozvíte nejen návod, jak správně vytřídit kelímek od jogurtu, ale třeba i co to je flexitariánství a jak souvisí s uhlíkovou stopou.
Popis podcastu
Podcast projektu Energie bez emisí přináší rozhovory s výraznými a inspirativními osobnostmi a odborníky ze světa bezemisní a jaderné energetiky, obnovitelných zdrojů i nových technologií.