Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep 2.44: Shrnutí cílů pro rok 2020 po půl roce

Ep 2.44: Shrnutí cílů pro rok 2020 po půl roce

Obrázek epizody Ep 2.44: Shrnutí cílů pro rok 2020 po půl roce

Poslechněte si podcast

30. 7. 2020

29 min

O epizodě podcastu

Než si poslechnete dnešní epizodu, doporučuji poslechnout si epizodu 2.16 Moje cíle pro rok 2020, aby Vám dávala logickou návaznost.

Když jsem nahrávala podcast v lednu, byla jsem přemotivovaný workoholik, který šel brutálně za hranice svého zdraví za vidinou astronomického úspěchu, který tak nějak doufal, že časem nalezne balanc tak nějak záhadně a magicky sám od sebe, než mu zdraví vypoví službu z důsledku nezdravého životního stylu (špatná strava, nadměrná fyzická aktivita, málo spánku, extrémní stresové vypětí).

Moje současné já je tak o 50 % klidnější a vyrovnanější než to minulé. Učí se žít v přítomném okamžiku, učí se pracovat se svým egem a jde čistě jen za věcmi, co mu činí radost, i když to znamená, že nedosahuje úspěchu tak rychle jako v minulosti. Ale je s tím naprosto ok. :)

Je ok se měnit. Je ok se vyvíjet a měnit své priority. To, že jste si jednou stanovili cíl, neznamená, že ho musíte hlava nehlava splnit, i když v něm už vůbec nevidíte smysl. :)

IG: @elisnekolna

Než si poslechnete dnešní epizodu, doporučuji poslechnout si epizodu 2.16 Moje cíle pro rok 2020, aby Vám dávala logickou návaznost.Když jsem nahrávala podcast v lednu, byla jsem přemotivovaný workoholik, který šel brutálně za hranice svého zdraví za vidinou astronomického úspěchu, který tak nějak doufal, že časem nalezne balanc tak nějak záhadně a magicky sám od sebe, než mu zdraví vypoví službu z důsledku nezdravého životního stylu (špatná strava, nadměrná fyzická aktivita, málo spánku, extrémní stresové vypětí). Moje současné já je tak o 50 % klidnější a vyrovnanější než to minulé. Učí se žít v přítomném okamžiku, učí se pracovat se svým egem a jde čistě jen za věcmi, co mu činí radost, i když to znamená, že nedosahuje úspěchu tak rychle jako v minulosti. Ale je s tím naprosto ok. :)Je ok se měnit. Je ok se vyvíjet a měnit své priority. To, že jste si jednou stanovili cíl, neznamená, že ho musíte hlava nehlava splnit, i když v něm už vůbec nevidíte smysl. :)IG: @elisnekolna

Popis podcastu

Pomáhám lidem prolomit jazykovou bariéru a mluvit anglicky s jistotou 🇬🇧
5000+ studentů v programech 🎓
ZAČNI S AJ TADY👇
https://linktr.ee/vyukaajonline