Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody E126 | Ondřej Havlíček: „Je pro mě strašně těžké mluvit o podcastu v minulém čase.“

E126 | Ondřej Havlíček: „Je pro mě strašně těžké mluvit o podcastu v minulém čase.“

Obrázek epizody E126 | Ondřej Havlíček: „Je pro mě strašně těžké mluvit o podcastu v minulém čase.“

Poslechněte si podcast

Včera

41 min

🎙 Hostem této epizody je Mgr. Ondřej Havlíček, zakladatel podcastu Bez filtru.   🎧 Podcast Bez filtru po několika letech své existence oznámil, že končí. S Ondřejem Havlíčkem se proto ohlížíme za celou jeho cestou – od předchozího podcastu Na dřeň na Radiu Proglas přes vznik samostatného projektu Bez filtru až po rozhodnutí jeho činnost ukončit. Co stálo za koncem podcastu? Co se během let podařilo a co naopak ne? A proč se nepodařilo najít nikoho, kdo by vedení projektu převzal?   🎙️ Velkou část rozhovoru věnujeme vztahu médií a katolické církve. Je v českém církevním prostředí místo pro kritickou novinařinu a média, která církvi nastavují zrcadlo? Jak církev komunikuje a pracuje s kritikou? Co v českém křesťanském mediálním prostoru chybí – a čeho je naopak dost?   Epizoda 126 Moderátoři: Karolína Němcová a Lucie Louka   💙 Chcete nás podpořit? Přihlaste se k odběru @ecclesiapodcast   Poslouchejte nás na: Spotify, Apple Podcasts nebo Podbean Více na https://www.ecclesiapodcast.cz/

Popis podcastu

Diskutujeme o aktuálním dění a současných tématech s odborníky, kteří mají k dané problematice co říct. Pojďte se spolu s námi vzdělávat v otázkách souvisejících s vírou a křesťanstvím obecně.