Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Z Havířova pěšky 2500 km za záchranu Banátu: Zpětně se směju, jak těžké to někdy je, chci se překonávat, říká studentka

DVTV

DVTV

Zpravodajství

Z Havířova pěšky 2500 km za záchranu Banátu: Zpětně se směju, jak těžké to někdy je, chci se překonávat, říká studentka

Obrázek epizody Z Havířova pěšky 2500 km za záchranu Banátu: Zpětně se směju, jak těžké to někdy je, chci se překonávat, říká studentka

DVTV

Poslechněte si podcast

1. 8. 2021

5 min

Za začátku cesty jsem na sebe měla velká očekávání, zpomalil mě můj zdravotní stav, měla jsem i otravu jídlem, někdy to není jednoduché. Zpětně se ale směju, jak špatně jsem na tom byla, vnitřně mě to posílí, že zvládnu i další situace, říká studentka Nicolette Havlová, která se vydala pěšky na pouť dlouhou 2500 km z Havířova do Istanbulu přes rumunský Banát, a právě na pomoc tamním obyvatelům uspořádala sbírku. V Banátu je potřeba dlouhodobá pomoc, chci je sbírkou podpořit, kvůli covidu jim chyběli turisté, dodává.

Popis podcastu

Staň se placeným odběratelem: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dvtv/subscribe ▶ Spotify podcasty NEJSOU součástí členství DVTV ★ VŠECHNY NAŠE PODCASTY NAJDETE NEJEN NA SPOTIFY, ALE TAKÉ NA DVTV.CZ ★ Podpořte DVTV a předplaťte si podcasty na webu dvtv.cz - získáte přístup nejen k podcastům, ale také k rozhovorům, e-časopisu a dalším novinkám z DVTV★ Jsme první nezávislá internetová televize. Rozhovory, analýzy, komentáře, reportáže.