
Paulus: Nálepka "pan Lidl" mě nemrzí, Michelinskou hvězdu bych už nechtěl, je to tlak. Návrat v gastru může trvat roky

Gastronomie spadla z velké výšky, hotel Alcron byl velmi zasažen, bude to dlouhou dobu trvat, než se to vrátí, Olomouc na turisty tolik nečeká, pustím se tam do něčeho nového, je to vzrušující, říká šéfkuchař Roman Paulus, který po 12 letech opustil hotel Alcron, nyní působí v Olomouci v Lobster Catering. Když jsme ztratili michelinskou hvězdu, bylo mi to líto, už bych ji ale ani nechtěl, je to vyčerpávající, dodává.
Popis podcastu
Staň se placeným odběratelem: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dvtv/subscribe ▶ Spotify podcasty NEJSOU součástí členství DVTV ★ VŠECHNY NAŠE PODCASTY NAJDETE NEJEN NA SPOTIFY, ALE TAKÉ NA DVTV.CZ ★ Podpořte DVTV a předplaťte si podcasty na webu dvtv.cz - získáte přístup nejen k podcastům, ale také k rozhovorům, e-časopisu a dalším novinkám z DVTV★ Jsme první nezávislá internetová televize. Rozhovory, analýzy, komentáře, reportáže.