Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jsme zavaleni nepotřebnými věcmi, dřív jsem měla 3000 kusů oblečení, teď jen 120, říká Poubová

Jsme zavaleni nepotřebnými věcmi, dřív jsem měla 3000 kusů oblečení, teď jen 120, říká Poubová

Obrázek epizody Jsme zavaleni nepotřebnými věcmi, dřív jsem měla 3000 kusů oblečení, teď jen 120, říká Poubová

Poslechněte si podcast

9. 9. 2021

3 min

Jsme zavaleni nepotřebnými věcmi, swap je řešení, je to lokální výměna, v bazaru za věci platíte. Chceme taky lidem dodávat informace, jak nakupovat, říká Lucie Poubová, spoluzakladatelka organizace Swap Prague. V USA lidi nakupovali jen pro moment nákupu, oblečení dávali na charitu ještě ten den s visačkami. I já jsem předtím měla 3000 kusů oblečení, teď mám 120. Během koronaviru bylo vidět, že si lidé třídí domácnosti, dodává.

Popis podcastu

Staň se placeným odběratelem: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dvtv/subscribe ▶ Spotify podcasty NEJSOU součástí členství DVTV ★ VŠECHNY NAŠE PODCASTY NAJDETE NEJEN NA SPOTIFY, ALE TAKÉ NA DVTV.CZ ★ Podpořte DVTV a předplaťte si podcasty na webu dvtv.cz - získáte přístup nejen k podcastům, ale také k rozhovorům, e-časopisu a dalším novinkám z DVTV★ Jsme první nezávislá internetová televize. Rozhovory, analýzy, komentáře, reportáže.