Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bikerka na vozíku: I po úrazu adrenalin vyhledávám, chci být soběstačná a žít na 120 %. Jen strach mám trochu větší

Bikerka na vozíku: I po úrazu adrenalin vyhledávám, chci být soběstačná a žít na 120 %. Jen strach mám trochu větší

Obrázek epizody Bikerka na vozíku: I po úrazu adrenalin vyhledávám, chci být soběstačná a žít na 120 %. Jen strach mám trochu větší

Poslechněte si podcast

Dnes

19 min

„I když se mi stal úraz tímto způsobem, adrenalin vyhledávám. Mám ten pocit tak ráda, že jsem na to nikdy nezanevřela. Mám jen o něco větší strach, protože už vím, jaké mohou být následky,“ říká bikerka Anna Slancová. Po drsném pádu na závodě v Itálii, při němž reprezentovala Česko ve fourcrossu, je na vozíčku. Vyzkoušela si s námi projet bezbariérovou trasu v rámci seriálu Turistika beze stop a podívala se tak dokonce do jeskyně Výpustek. „Lidé jsou na cestách nápomocní, je důležité ale nebát se říct o pomoc,“ říká. „Teď mě kromě terénního biku chytlo ještě lyžování. Tam je adrenalin ještě větší. Když jsem jela 100 km/h, musela jsem to dole trochu i rozdýchat,“ dodává s tím, že jejím cílem by jednou mohla být paralympiáda.

Seriál Turistika beze stop připravujeme ve spolupráci se společností E.ON, která podporuje udržitelné chování v přírodě.

Popis podcastu

▶ Spotify podcasty NEJSOU součástí členství DVTV ★ VŠECHNY NAŠE PODCASTY NAJDETE NEJEN NA SPOTIFY, ALE TAKÉ NA DVTV.CZ JAKO RSS ★ Podpořte DVTV a předplaťte si podcasty na webu dvtv.cz - získáte přístup nejen k podcastům, ale také k rozhovorům, e-časopisu a dalším novinkám z DVTV★ Jsme první nezávislá internetová televize. Rozhovory, analýzy, komentáře, reportáže. Staň se placeným odběratelem: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dvtv/subscribe