Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy - Zatímco její hvězda zářila, osud ji zkoušel. Zpěv pro ni byl jako živá voda. Osudové ženy: Eva Pilarová

Osudové ženy - Zatímco její hvězda zářila, osud ji zkoušel. Zpěv pro ni byl jako živá voda. Osudové ženy: Eva Pilarová

10. 10. 2020

27 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice do světa moderního designu

Expedice - Expedice do světa moderního designu

10. 10. 2020

33 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o smrti kralevice, jezerech na Marsu, DNA a zpívajícím psu

Meteor - Meteor o smrti kralevice, jezerech na Marsu, DNA a zpívajícím psu

10. 10. 2020

55 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Výročí

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Výročí

9. 10. 2020

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Jan Šťastný o roli Karla Čapka: Mluví mi z duše. Nejsme si cizí

Blízká setkání - Jan Šťastný o roli Karla Čapka: Mluví mi z duše. Nejsme si cizí

9. 10. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Iva Holmerová: Opatření jsou na místě. Ale styl komunikace je vojenský dril a zastrašování

Jak to vidí... - Iva Holmerová: Opatření jsou na místě. Ale styl komunikace je vojenský dril a zastrašování

9. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Rodiče, nejste na to sami

Káva o čtvrté - Rodiče, nejste na to sami

8. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Klučka, Röhrer, Škvára, Lysák

O původu příjmení - Klučka, Röhrer, Škvára, Lysák

8. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Když jsem šel na JAMU, nevěděl jsem, co je muzikál, vzpomíná Roman Vojtek

Blízká setkání - Když jsem šel na JAMU, nevěděl jsem, co je muzikál, vzpomíná Roman Vojtek

8. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Smysl Nobelovy ceny za literaturu není jen postavit někomu sochu. Otevírá i diskuzi o literatuře jako takové

Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Smysl Nobelovy ceny za literaturu není jen postavit někomu sochu. Otevírá i diskuzi o literatuře jako takové

8. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Kriminálka - Dodávka

Kriminálka - Dodávka

7. 10. 2020

27 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Bod zlomu: Zaručuje nám blahobyt štěstí?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Bod zlomu: Zaručuje nám blahobyt štěstí?

7. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Aplikace eRouška

Káva o čtvrté - Aplikace eRouška

7. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Bánský, Holuša, Dundík, Hradil

O původu příjmení - Bánský, Holuša, Dundík, Hradil

7. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Hrála silnou nebo slabou ženu? Role v Bábovkách zůstává pro Lenku Vlasákovou tajemstvím

Blízká setkání - Hrála silnou nebo slabou ženu? Role v Bábovkách zůstává pro Lenku Vlasákovou tajemstvím

7. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Tomáš Kraus: Projekt na záchranu nádraží Bubny je stále u ledu. Zájem lidí je ale obrovský

Jak to vidí... - Tomáš Kraus: Projekt na záchranu nádraží Bubny je stále u ledu. Zájem lidí je ale obrovský

7. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Plasty kolem nás

Káva o čtvrté - Plasty kolem nás

6. 10. 2020

34 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Černobílé vidění světa: Proč dnes převládá a k čemu vede

Zlehýnka Mariana Jelínka - Černobílé vidění světa: Proč dnes převládá a k čemu vede

6. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Holoubek, Jeřábek, Haluska

O původu příjmení - Holoubek, Jeřábek, Haluska

6. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Mám to štěstí, že mě literatura naplňuje, pochvaluje si Aleš Palán

Blízká setkání - Mám to štěstí, že mě literatura naplňuje, pochvaluje si Aleš Palán

6. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Role vnějších hráčů je v konfliktu o Náhorní Karabach nejdůležitější

Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Role vnějších hráčů je v konfliktu o Náhorní Karabach nejdůležitější

6. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Vitaminy a stopové prvky pro podporu imunity

Káva o čtvrté - Vitaminy a stopové prvky pro podporu imunity

5. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Trinkmoc, Dudek

O původu příjmení - Trinkmoc, Dudek

5. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Diety odebírají spoustu životní energie. „To vidím jako největší negativum,“ uvádí psycholožka

Blízká setkání - Diety odebírají spoustu životní energie. „To vidím jako největší negativum,“ uvádí psycholožka

5. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jan Kubáček: Marketérem voleb byl koronavirus. Volit přišla významná skupina naštvaných lidí

Jak to vidí... - Jan Kubáček: Marketérem voleb byl koronavirus. Volit přišla významná skupina naštvaných lidí

5. 10. 2020

26 min